COM COMPRAR

A El Safareig pots comprar a granel la quantitat de producte que vulguis sense minims ni limits. Pots comprar, o més ben dit, apadrinar els envasos a la botiga o portar els teus propis de casa.

Si portes els teus propis envasos de casa, el millor és que els portis nets i sense restes, ja que així els productes tindran una millor durada. Pensa que els perfums naturals al final s’acaben oxidant i acaben fer una olor una mica estranya.

D’altra banda intenta portar envasos de boca ampla i de plàstic semitransparent, així pots i podem veure quina quantitat estem posant.

COM VENEM A GRANEL

Apostem per l’assessorament personalitzat a cadascun dels clients. Per tant, us atenem un a un i responent a totes les vostres preguntes. Aquest servei personalitzat us permet fer preguntes que a un supermercat ningú us respondria. Com per exemple:

TINC PROBLEMES DE PELL, QUIN SABÓ EM RECOMANES?

TINC UNA TACA DE VI, COM LA TREC?

A més, en el moment de la compra, veuràs que sempre treiem la TARA dels
envasos, per tant només pagues el producte, el qual servim amb bidons de 5, 10 o 25kg que sempre reutilitzem amb el nostre principal fabricant. No els llencem.

Al final la prioritat són els nostres clients i el medi ambient.

BAG IN BOX O

REUTILITZACIÓ DE BIDONS?

Un bag in box, és una bossa de plàstic amb una aixeta dins d’un a caixa de cartró. Aquesta bossa de plàstic conté els productes de neteja o higiene. Mitjançant l’aixeta és pot servir a granel.

No som partidaris del Bag In Box (BIB) ja que son envasos que no es poden reciclar a dia d’avui i, per tant, acaben a l’abocador. Sempre prioritzarem els envasos reutilitzables per sobre els envasos reciclables, i els reciclables per sobre dels no reciclables com els bag-in-box.

Aleshores, com ho fem nosaltres? Doncs des de l’inici vam apostar per reutilitzar els envasos de 25kg amb el nostre principal proveïdor. Ara també ho fem, per exemple, amb envasos de vidre per hidrolats o olis essencials. Cada vegada intentem reutilitzar més envasos i reduir la petjada ecològica.